Ismajli: Ne e bëmë më të mirën që mundëm dhe që ditëm

Nënkryetari i Komunës së Gjilanit, Arbër Ismajli ka thënë se qeverisje është shërbim i qytetarëve, duke nënvizuar faktin se edhe sivjet janë bërë shumë punë të mira.

“Ne bëmë më të mirën që mundëm dhe më të mirën që ditëm”, ka thënë Ismajli.

Asgjë nuk e bënë më të vështirë gjendjen e një politikani, se sa sensi i humbur që qeverisja është servis për mirëqenien qytetare

Ne po përmbyllim edhe një vit të shërbimit tonë, të qeverisjes sonë të përkushtuar që të bëjmë më të mirën që mundem dhe më të mirën që ditëm.

Ecin bashkë drejt sukseseve të reja, qeverisim bashkë, ngase e kemi për veten tonë, për ardhmërinë dhe mirëqenien tonë, ka shkruar Ismajli në profilin e tij.