Ja karriera e bujshme politike e Jeton Biqkajt

Kandidati për deputet në Kuvendin e Kosovës nga radhët e LDK’së, Jeton Biqkaj, ka publikuar profilin e tij, që dëshmon për një karrierë të bujshme politike.

Ja profili i tij:

Jeton Biqkaj i lindur më 13.12.1979 në Hogosht Komuna e Kamenicës

I martuar, baba i 2 fëmijêve

Përgatitja profesionale Jurist- Master – drejtimi Penal.

Aktiviteti Politik

1997-1999 Anëtar i Forumit Rinor të LDK-së në Nëndegën e LDK-së në Hogosht,

1999 –2003 antëtar i Kryesisë së Degës së Forumit të Rinisë së LDK-së në Kamenicë,

2003- 2009 Kryetar i Degës së Forumit të Rinisë së LDK-së në Kamenicë,

2005-2009 Anëtar i KP të FRLDK-së,

2008-2015 Zëdhënës i Degës së LDK-së në Kamenicë,

2010 -2015 Sekretar i Degës së LDK-së në Kamenicë,

2015-2019 Nënkryetar i Degës së LDK-së në Kamenicë,

2019 – Anëtar i KP të LDK,

Aktualisht kryetar i Degës së LDK-së në Kamenicë.

Aktiviteteti institucional

2009-2017 Delegat i Kuvendit Komunal të LDK-së në Kamenicë si dhe shef i Grupit Parlamentar të LDK-së në Kuvendin Komunal të Kamenicës.

2017 Këshilltar i Ministrit të Infrastrukturës.

Aktualisht Këshilltar i Ministrit të Puneve të Brendëshme.

Në zgjedhjet nacionale të 14 Shkurtit 2021 kandidat për deputet.