Ja si shprehet vajza e Xhemail Mustafës për rastin e vrasjes së babait

Vajza e Xhemail Mustafës, Beriane Mustafa, ka reaguar lidhur me vrasjen e babait të saj përmes një shkrimi në facebook.

Ajo ka ka pyetur me shpoti “E tash qysh e pat emrin Liria?”

Lidhur me këtë rast ka reaguar edhe kandidati për deputet i LDK’së, Fetah Rudi. Ai përmes një shkrimi në facebook ka thënë se po konfirmohet ajo çfarë ka thënë 20 vjetët e fundit.

Sipas tij, organizatori, autorët, gjithashtu edhe armët e përdorura në të trija rastet janë të njëjtë.

Tutje, Rudi tha se është mëkat se si drejtësia ndërkombëtare dhe ajo vendore i di organizatorët dhe vrasësit e vrasjeve politike në Kosovë, e në të njëjtën kohë nuk ndërmerr asnjë hap për zbardhjen e tyre.