Luta me rininë e Gjilanit: Këtë muaj e kam shpallur si fushatë me solidaritet

Kandidati i LDK’së për kryetar të Gjilanit edhe për një mandat qeverisës, Lutfi Haziri, ka zhvilluar një bashkëbisedim me të rinjtë, duke konfirmuar se këtë muaj e ka shpllaur si fushatë me solidaritet.

Kryetari Haziri ka thënë se është i lutmur që po e hap fushatën elektorale me të rinjtë e LDK’së.

“Jam i lumtur që sot po e hap fushatën me të rinjtë, që përfaqësojnë politikën dhe ideologjinë e Gjilanit. Të gjitha gru moshat duhet të kenë prafqësimin në vendimmarrje, sikur sot që është aprovuar Plani Zhvillimor Komunal, për të rinjtë, për grupmoshat dhe jetën e gjithmbarshme në tetë vitet e ardhshme”, ka thënë Haziri.

“Këtë muaj e kam shpall fushatë me solidaritet, që domethnë solidaritet me pandeminë, solidaritet me natyrën për ruajtjen e ambientit e për largimin e sa ma shumë mbeturinave, solidaritet ndaj familjeve që kanë nevojë, ndërkaq juve ju bie që të jeni solidarë me studentët, përkundër që ne i kemi dhënë 200 bursa për ta. Jemi duke e zhvilluar programin Social Hub që e kam shumë përzemër, sikurse edhe rinia dhe bujqësia dhe aspekte të tjera. Fëlëmnderit e tashmja dhe e ardhmja jonë”, tha Haziri.

Ai pohoi se edhe sektori i sportit e rinisë dhe programet tjera kanë me qenë në fokus, në mandatin e ri..

“Porosia ime është që të mos mësoheni me ju dhanë asgjë, por msohuni me luftu me marrë vet”, ka shtuar kryetari i ardhshëm i Gjilanit.

Në këtë takim kanë diskutuar me kryetarin Haziri edhe kandidatët për asamble, Gentrit Murseli, Diana Toska, Imran Haziri, Leutrim Bllaca, Gresa Avdiu e shumë të tjerë, të cilët e kanë përgëzuar për hapësirën e madhe që u ka dhënë të rinjve në vendimmarrje dhe për projektet e realizuar për rininë e Gjilanit.