Ndahet nga jeta Isa Qerimi, ish-drejtor i shkollës në Llashticë

Eshtë ndarë nga jeta Isa Qerimi, ish-drejtor i shkollës fillore ‘Esat Berisha’ në Llashticë të Gjilanit.
Njoftimin e kanë dhënë familjarët dhe shokët e tij.
Isa Qerimi, pos në arsim, para lufte ka punuar në administratën komunale.
Isa është autror i disa librave për LLashticën, vendlindjen e tij, ku gjatë luftës u bënë maskarat më të tmerrrshme në këtë pjesë të Kosovës./mediafokus.info