Në Rogoçicë konfiksohet një buall, dyshohet të jetë kontrabanduar

Në fshatin Rogoçicë është konfiksuar një buall, për të cilin nuk posedonin dokumente të nevojshme personat, të cilët po e transportin kafshën në një furgon. 

Fsh. Rogoqic, Kamenicë 28.03.2021 – 17:20. Janë  ndaluar dy të dyshuar meshkuj kosovarë të cilët kanë qenë duke qarkulluar me një kombi  furgon me targa vendore në të cili kishin të ngarkuar një kafshë (buall) për të cilin nuk posedonte dokumente të nevojshme për prejardhjen e kafshësMe urdhër të prokurorit kafsha është konfiskuar, ndërsa kombi furgon dhe të dyshuarit janë  liruar. Rasti nën hetime, thuhet në njoftimin e policisë.