Një i arrestuar u ikën policëve gjatë shoqërimit, por kapet prapë

Një person i arrestuar ka arritur t`iu ikën policëve nga dora, gjatë shoqërimit, por është lokalizuar shpejt dhe është kapur prapë.

Suharekë, 06.04.2021 – 10:00. Raportohet se i dyshuari mashkull kosovar ka arrit të arratiset gjatë shoqërimit të tij nga policia. Njësia policore ka arrit të lokalizoj dhe të arrestoj të arratisurin dhe i njëjti me vendim të Gjykatës është dërguar në Dubravë, thuhet në njoftimin e policisë.