Një person në Skenderaj arrestohet për ‘krime lufte kundër popullsisë civile’

Një person në Skenderaj është arrestuar për ‘krime lufte kundër populsisë civikle’ të kryera në periudhën 1998-1999 dhe është dërguar në mbajtje. 

Fsh. Izbicë, Skenderaj (1998-1999) NN.   Me 30.03.2021 është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar, nën dyshimin se i njëjti gjatë kohës së lartë cekur ka kryer veprën penale të lartë cekur.  Me vendim të prokurorit i dyshuari pas intervistimit është dërguar në mbajtje, thuhet në njoftimin e poplicisë.