Pireva takon qytetarët e Kopernicës, Hogoshtit dhe Shipashnicës

Avdi Pireva, kandidat i LDK-së për deputet në zgjedhjet nacionale të 14 shkurtit, ka takuar sot qytetarët e Kopernicës, Hogoshtit dhe Shipashnicës, ku ka premtuar se do të jetë zëri i tyre në parlament.

“Kopërrnica, Hogoshti dhe dy Shipashnicat të bindur e të mobilizuar fortë për fitoren e LDK-së me 14 shkurt. Bashkë me Jeton Biçkaj (62) e Rita Spahiu (78) morem premtime nga elektorati i kësaj ane që do ta votojnë LDK-në dhe kandidatët e Kamenicës. Ne u premtuam se do të jemi zëri i Kamenicës ne Parlamentin e Kosovës!”, ka shkruar Pireva.

Avdi Pireva 68