Valentina Bunjaku – Rexhepi po merr përkrahje të jashtëzakonshme për zgjedhjet e 14 shkurtit

Kandidatja për deputete nga radhët e LDK’së, Valentina Bunjaku Rexhepi, po merr përkrahje të jashtëzakonshme për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Bunjaku-Rexhepi, e cila në zgjedhjet e 14 shkurtit garon me numrin 21, ka falënderuar bizneset për mbështetjen, familjet nga Zhegra e Gjilanit dhe rininë.

Ja postimet e Valentina Bunjaku Rexhepit:

Faleminderit Zhegra !

Faleminderit familja Murseli- Stanqiqi për mikëpritjen!

Falemnderit Zhegra!

Falemnderit familjarë të Herolinda Rexhepi Sabedini ! ✌️✌️

Ju jam mirënjohëse për mikëpritjen✌️

Falemnderit A&M!

Biznesi privat do të jetë prioritet i qeverisjes së LDK-së!

E ardhmja e sigurt me një rini të shëndosh!