Policia e Kosovës kërkon ndihmën e qytetarëve për lokalizimin e një të dyshuari për ‘vrasje në tentativë’

Policia e Kosovës ka kërkuar bashkëpunim nga qytetarët në identifikimin e vendndodhjes së një personi të dyshuar për vrasje në tentativë. Sipas policisë, ai është nga Irzniqi i Deçanit.

Njoftimi i plotë:

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj  për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore nё Pejё, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:

• SAMI (Avdi) BERISHA  i lindur me 01.05.1968 nё fshatin Irzniq- Deçan.

I denuari është i kërkuar për veprёn penale:

• “VRASJE NË TENTATIVË”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

–           192 dhe 080019999 (pa pagesë)

–           039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

–           E-mail adresa: info@kosovopolice.com