Profesori i historisë: Ma mirë me i mbyll krejt shkollat shqipe se me e leju shaminë

Një profesor i historisë thotë se nëse lejohen shamiat atëherë më mirë është të mbyllen shkollat shqipe.

“Shaminë duhet me ndalu në Kosovë, unë do të jem kundërshtari më i madh i kësaj çështje”, tha ai.

Qytetari i cili nuk beson as në Kuran e as në Bibel shprehet kundër mbulesës në shkolla.

“Nëse kryeministri, presidentja, kuvendi, lejon që me u votu problemi i shamise, unë do të distancohem edhe nga të gjitha institucionet e Kosoves dhe do te jem kundershtari më i madh. Nuk do të jetë bash leht me kalu këto cështje, ky është mjerim i mjerimit. Nese lejohen shamiat unë jam i mendimit që me i mbyll shkolla shqipe krejt, niher duhet me i mbyll krejt shkollat shqipe pastaj me u leju shamiat”, tha ai.