Qytetari bie në tokë për t’ia puthur këmbët Kurtit, ky ishte reagimi i tij

Një qytetar i është përkulur në gjunjë ish-kryeministrit Kurti dhe ia ka puthur këmbët, teksa ky i fundit ishte duke ecur në qendër të Prishtinës, raporton sinjali.com.

Pas këtij veprimi, Kurti e ka ngritur në këmbë qytetarin dhe ka vazhduar rrugën e tij.

Kurti kishte dalur në shesh për të përcjellë se si është duke shkuar nënshkrimi i peticionit për shkuarje në zgjedhje.

Më poshtë mund të shihni momentin kur qytetari ia puthë këmbët Kurtit.