Sadiku i fton mësimdhënësit: Mos shkoni mbas çaraveshave!

Gani Sadiku u ka bërë ftesë mësimdhënësve, prindërve dhe nxënësve të mos u bindën atyre që thërrasin për greva.

Të tillët, Sadiku i quan çaravesha.

Ja postimi i plotë i tij në facebook:

“Çaraveshat dojnë me ja kajtë nanën Kosovës. U bëjë ftesë krejt mësimdhënësve, prindërve dhe nxënësve, mos shkoni mas çaraveshave se Kosova është vendi ynë!”

Nëse e shkatërrojmë vendin tonë a kemi vend tjetër, pyet Sadiku.