Vjehrri raporton zhdukjen e nusës së djalit

Një person në Prishtinë ka raportuar në polici zhdukjen e nuses së djalit. 

Matiqan, Prishtinë 03.02.2023-16:20  Më 08.02.2023 ankuesi mashkull  kosovar ka raportuar se bashkëshortja e djalit të tij, viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj. Rasti në procedurë hetimore, thuhet në njoftim.