Vuçiq: Serbët po ikin nga Nishi ne Beograd e le më të kthehen në Kosovë

Presidenti serb, Aleksandër Vuçiq, ka momente kur edhe shprehet i hapur, pa konture, pa regullore, jashta planeve të politikës në Serbi!

Ai nuk e kishte më atë krenarinë patriotike të Serbisë së herëshme, të një Serbie të trashëguar nga Nikola Pashiç, nga Tito dhe nga Milosheviçi.

“Duhet të pajtohemi me realitetin.

Prej 600 vitesh ne e genjejmë vetveten. Kosova sot është e pavarur, duhet me arrit kompromis. Nese vazhdojme kështu, per 100 vjet, asnjë serb nuk do te mbesë më ne Serbi, të gjithe do ikin.

Sërbët po ikin nga Nishi ne Beograd e le më të kthehen në Kosove”.