Zemaj: Ja pse e lëshova mbledhjen e Komisionit parlamentar

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka treguar arsyen pse e ka lënë në gjysmë raportimin në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Zemaj në Pressing të T7 ka thënë se deputeti i Vetëvendosjes Eman Rrahmani ishte tendenzioz dhe fyes dhe nuk ishte i interesuar pë raportim.“Nuk do ta quaj incident, skishte të bëj me incident ose përplasje, kam shkuar të raportoj për peridhën edhe kur nuk kam qenë ministër por ështrë obligim ligjor. Që në jyerje të takimit e pashë që deputeti nuk është i interesuar për raportimin dhe në momentin kur erdhi radha për diskutim adresimi i tij ishte tendencioz fyrës kështu që kisha punë të tjera më të rëndësishme dhe sisha i interesum të jem pjesë e spektakleve që nuk kishin të bëjnë me punë dhe me komisionin”, tha Zemaj.

Zemaj e kanë lënë në gjysmë raportimin në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike, pas përplasjes që ka pasur me deputetin e Vetëvendosjes, Eman Rrahmani.