Në këto qytete do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

KEDS ka njoftuar konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone të Kosovës për shkak të punimeve në rrjet.

13.01.2021

Ferizaj

1.

Në NS 110/10kV Ferizaj (Bibaj) do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Ndërtesa- I. Konushevci (kodi: 40000003212) nga ora 09:00 deri 21:00

NS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike I (Kulla) (kodi: 40000003208) nga ora 09:00 deri 21:00

NS 10/0.4 kV TS Imer Hetemi (kodi: 40000003213) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Një pjesë e rr. Remzi Hoxha, një pjesë e rr. Nikë Perla, një pjesë e rr. Ismet Jashari dhe një pjesë e rr. Hysen Tërpeza.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe energjizimi i kabllove të reja.

13.01.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fakulteti Filozofik 2 (kodi: 19100004008) nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet: Fakulteti Filozofik.

Arsyeja: Dislokimi i një druri për shkak të rrezikshmërisë.

14.01.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Shefki Berisha “Terraplan & Partners” Sh.p.k. (kodi: 12000002125) nga 11:00 deri 16:00

NS 10/0.4 kV Senol Ata “KONAK”SH.P.K (kodi: 12000002186) nga 11:00 deri 16:00.

Vendet: Një pjesë e rr. Rrexhep Mala, një pjesë e rr.Ali Pashë Tepelena, një pjesë e rr. Gazmend Zajmi dh një pjesë e rr. Lordi Bajron.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave hyrëse/dalëse.