Specialja cakton seancën e radhës ndaj Gucatit, Haradinajt dhe Mustafës

Specialja ka caktuar seancën e radhës ndaj Nasim Haradinajt, Hysni Gucatit dhe Salih Mustafës.

Konferenca mbi ecurinë e çështjes për dy ish-krerëve të OVL-së, Nasim Haradinaj dhe Hysni Gucati, është caktuar për datën 24 shkurt në orën 11:00.

Ndërkaq për rastin ndaj Salih Mustafës, është caktuar seancë më 5 mars në orën 11:00.

Datat e seancave janë bërë publike edhe në kalendarin e Dhomava të Specializuara.